Rundi Clothing

15.1.2023

Hyvää uutta vuotta 2023!

Uusi vuosi uudet kujeet. Melko kulunut sanonta, mutta toimii taas tänäkin vuonna.

Uudet kujeet saivat alkusysäyksen, kun nettisivut saivat joulukuussa uuden upean ulkomuodon Markon käsissä ja päätin samalla elvyttää jo kaksi vuotta aloittamani blogiyritelmän. Katsotaan, mitä tästä tulee tai tuleeko mitään. Olisi kova halu kirjoittaa, mutta kun koneen ottaa syliin ja laskee sormet näppäimistölle, niin ajatusvirta tyrehtyy.

Vuonna 2023 allekirjoittaneella on tavoitteena pitää ovet auki Rundilla entistä useammin, ainakin aina lauantaisin ja useammin myös arki-iltaisin. Toivottavasti myös te ihanat asiakkaat löydätte Rundille yhä useammin! Uutuuksia lupaan nostaa rekkeihin joka ikinen viikko.

Mitä sä toivoisit löytäväsi Rundilta tänä keväänä? Käy jättämässä kommentti instassa @rundiclothing tai jätä viesti nettisivujen yhteydenottolomakkeella täällä: klik 

Tehdään tästä yhdessä entistä vastuullisempien vaatevalintojen vuosi.

Terhi / Rundi Clothing

second hand style

16.4.2021

Pop Up 14.-15.5.2021, Ilmajoella​

Rundin rekit pakataan jälleen autoon ja suuntaan niiden kanssa Ilmajoelle! Tule löytämään seuraava uusi lempivaatteesi perjantai-iltana 14.5.2021 tai lauantaina 15.5.2021. Paikkana tällä kertaa NOSH-edustaja Anja Kurjenluoman Sovituskulma, osoitteessa Kauppatie 18, 60800 Ilmajoki.

Tarjolla upeaa Suomi-vintagea, jota ei ole edes vielä täällä nettikaupassa. Tulossa myös lisää farkkupaitoja, mekkoja, hameita ja vaikka mitä ihanaa!

Pysy kuulolla!

Terhi / Rundi Clothing

16.3.2021

Väsynyt mutta onnellinen

Ensimmäinen Pop Up Shop on onnellisesti ohi. Haasteellisista ajoista huolimatta onnistuimme järjestämään turvallisen Pop Up Shopin, jossa innostuttiin ja ihastuttiin second handista ja NOSH-vaatteista.

Olipa ihana nähdä teitä ja päästä kokoamaan ajatuksia siitä, mihin suuntaan tätä juttua pitäisi tulevaisuudessa viedä. Jos joku asia on varma, niin se on varmaa, että tämä ei ollut viimeinen kerta, kun Pop Up nähtiin Kurikassa.

Varmaa on myös se, että vaatteiden lähteminen uusien omistajien matkassa uudelle Rundille on ihan parasta!

Terhi / Rundi Clothing

6.3.2021

Ensimmäinen Pop Up Shop 13.-14.3.2021

Kurikka City, here we come!

Eipä kestänyt kauaa nettikaupan avaamisesta, että aloin suunnitella ensimmäistä Pop Up Shoppia. Tähdet olivat kohdillaan ja löysin Shoppiin kaveriksi ihanan NOSH-edustajan, Anja Kurjenluoman. Yhdessä pystymme tarjoamaan teille jännittävän ja monipuolisen valikoiman ekolologista ja kestävää muotia.

Odotan ihan hirveän kovasti ensimmäistä Pop Uppia, joka järjestetään siis jo ensi viikolla, la-su 13.-14.3.2021!

Kun uusista rajoituksista ilmoitettiin, mietimme Anjan kanssa pitkään, että perummeko koko jutun, mutta päätimme pitää kiinni suunnitelmasta ja toteuttaa tapahtuman rajoituksien sallimissa rajoissa.

Saimme tilaksi upean liiketilan Tilitoimisto Mäkysen naapurista, Kurikan keskustasta, osoitteesta Keskuspuistikko 4. Tila on ollut tovin tyhjillään, mutta nyt se on remontoitu upeaksi ja valoisaksi. Sehän sopii meille!

Myymälässä on paljon tilaa, mutta otamme sinne vain 4 asiakasta kerrallaan. Varaa oma shoppailuaikasi ennakkoon ja vältyt odottamiselta. Varaa aika sähköpostilla info(a)rundiclothing.com, facebookissa tai instagramissa. Pop Up Shop on avoinna molempina päivinä klo 10-16.

Tulethan myymälään vain terveenä, huolehdi käsihygieniasta ja käytäthän maskia. Toivomme näin, että tapahtuma voi olla turvallinen kaikille. En malta odottaa, että pääsen vihdoin näkemään teidät Rundilla!

Terhi / Rundi Clothing

9.2.2021

Kauppa on auki, tervetuloa!

Nyt se on totta. Nyt se on todellakin totta. Kauppa on auki ja olo on ihan että kääks!

Jos et vielä löytänyt valikoimasta,mitään kivaa, niin ei hätää, täällä rekit notkuu kaikenlaista mahtavuutta ja tykitän niitä lisää nettilään mahdollisimman pian.

Voin kertoa, että erityisesti silkki- ja farkkupaita valikoima on hykerryttävä.

Ollaanpa kuulolla!

Terhi / Rundi Clothing

7.1.2021

Odottelua ja odottelun odottelua

Ensimmäinen blogikirjoitus, ever!

Eräs tuntemani mies tapaa sanoa, että se on ensimmäinen kerta kaikelle jossain kohtaa. Tässä yritystä perustaessa niitä ensimmäisiä kertoja on ehtinyt tulla vastaan jo aika monta, vaikka toiminta ei ole juuri edes alkanutkaan. Yksi ensimmäinen askel johtaa sarjaan useita muita ensimmäisiä askelia.

Tänään on kulunut tasan kuukausi yrityksen perustamisilmoituksen tekemisestä. Ensin odotin pitkään oikeaa hetkeä yrityksen perustamiseen, piti selvittää yhtä ja toista ennen kuin voi tehdä kolmatta ja odottaa neljättä. Noh, asiat selvisi, ei ihan niillä tuloksin kuin toivoin, mutta sitten oli vain ryhdyttävä tuumasta toimeen, muuten tämä unelma ei toteutuisi ikinä. Oikeampaa hetkeä ei tulisi koskaan.

Edelleen odotan yhtä tai no oikeastaan toista, jotta pääsisin tekemään asioita kolme ja neljä, koska kumpaakaan ei voi tehdä ennen asioita yksi ja kaksi. Odotellessa voisin tehdä vaikka asioita seitsemän ja kahdeksan.

Samalla sparrailen liikeideaani Into Seinäjoen Liikeideat Lentoon -valmennuksessa. Voi miten jännittävää tämä kaikki! Toivottavasti pian päästään tosi toimiin.

/Terhi

Rundi Clothing Ky     Kirkkoahde 1  61300 KURIKKA