Rundi Clothing

TERVETULOA RUNDILLE!

Rundi Clothing syntyi syksyllä 2020 halusta tuoda Pohjanmaan lakeuksille, Kurikkaan, jotain uutta, ainutlaatuinen valikoima second hand ja vintage-muotia. Halusin, että myös kurikkalaisilla olisi mahdollisuus innostua ja inspiroitua kierrätysmuodista. 


Tarjolla on jotain uutta, jotain erilaista, vintagea, kestävää, kaunista, kierrätettyä ja yksilöllistä. Rundilta et löydä kahta samanlaista tuotetta! Kaikki myymämme tuotteet ovat eläneet jo yhden elämän ja nyt ne pääsevät toiselle Rundille.


Vintagessa parasta on hypistely ja testailu ja mahtavat löydöt, eikö vaan?! Vaikka ajattelin aluksi, että en hanki Rundille liiketilaa, niin kesti puoli vuotta, kun totesin, että sellainen on pakko saada ja Kurikan Formun avulla Rundille löytyikin ihan huippu kiva tila soppi ihan Kurikan keskustasta! Heinäkuussa 2021 avasin myymälän Foto-Kapasen naapuriin. Musta ois ihana nähdä teidät kaikki ja auttaa teitä löytämään kierrätysmuodista parhaat jutut just sulle. 


Teen tätä päivätyöni ohessa, rakkaudesta lajiin, joten liikkeen aukioloajat vaihtelevat. Ilmoittelen niistä Instagramissa ja Facebookissa! Ota siis seurantaan! Ostoksia voit tehdä myös Instagramin kautta. 


Olen avoin kaikille yhteistyöehdotuksille ja ideoille! 

Ota rohkeasti yhteyttä!


Terhi / Rundi Clothing

Rundi Clothing Ky     Kirkkoahde 1  61300 KURIKKA